Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
TOA
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
12 september 2019
Eind Datum
26 september 2019
Functie naam
Technisch onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Loon indicatie
schaal 6
Organisatie
IJburg College
Website

Veelzijdige en breed inzetbare TOA voor science

Werken op het IJburg College als technisch onderwijsassistent is een fantastische uitdaging waar je veelzijdig en breed met leerlingen van alle niveaus kunt werken in een dynamisch teamverband.
Wij zoeken iemand met een brede kennis van sciencevakken. Hieronder verstaan we biologie, natuurkunde, scheikunde, NLT en vakoverstijgende opdrachten, zowel theoretisch als praktisch.

 

Wij zijn op zoek naar een TOA met een afgeronde opleiding of iemand op MBO- of HBO- niveau met aantoonbare ervaring op een science-laboratorium
Gelet op de werkplek en de organisatie  gaat onze voorkeur uit naar iemand die affiniteit heeft met zowel onderbouw- als bovenbouwleerlingen. Degene die wij zoeken, moet in staat zijn om zelfstandig praktische lessen te geven. Beheersing van klassenmanagement
is dan ook een must.
Algemene vaardigheden: organisatorisch sterk, kunnen werken in teamverband, structuur en overzicht, technisch inzicht en kunnen omgaan met pieken.

– inschaling conform CAO VO

"alle leerlingen, in een leergemeenschap, zoveel mogelijk laten leren over zichzelf en de wereld om hen heen"

Het IJburg College is een school voor voortgezet onderwijs met op dit moment 1450 leerlingen verdeeld over 2 vestigingen. 
Onze missie en visie is: alle leerlingen, in een leergemeenschap, zoveel mogelijk laten leren over zichzelf en de wereld om hen heen. Wij werken met een vernieuwend onderwijsconcept, waarin leren van- en met elkaar centraal staat en waar leerlingen in samenhang leren, en aan echte opdrachten werken. Voor onze leergemeenschap zoeken wij medewerkers die onze missie en visie onderschrijven, want die liggen aan de basis van alles wat wij op het IJburg College doen. 

Voor meer informatie over onze mooie school en onderwijsvisie verwijzen wij u graag naar onze website (www.ijburgcollege.nl)
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.