Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Toezichthouder
Functie naam
Toezichthouder
Toegevoegd op
23 november 2018
Eind Datum
16 december 2018
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,25
Dienstverband
tijdelijk
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Hoofddorp
Aanvang functie
07-01-2019
Organisatie
Kaj Munk College
Website

Kaj Munk College uit Hoofddorp zoekt een Toezichthouder per 07-01-2019

Met ingang van 7 januari 2019 zijn wij op zoek naar een Toezichthouder. 

Als toezichthouder ondersteun je de onderwijsactiviteiten en draag je bij aan een prettige leer- en werkomgeving. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

  • Het toezicht houden bij klassen met een tussenuur, leerlingen de door de docent opgegeven opdracht laten uitvoeren, zorgen voor orde en rust. Het controleren van de juiste leerlingen tijdens tussenuren in de gangen en groepsruimten;
  • Het toezicht houden op leerlingen die op de daarvoor aangewezen werkplek huiswerk maken of aan de slag gaan met projecten;
  • Het toezicht houden dat de computers worden gebruikt waarvoor zij zijn bedoeld;
  • Het toezicht houden tijdens toetsweken en (school)examens;
  • Het afnemen van inhaaltoetsen, waarvan de benodigde informatie en instructies verkrijgen zijn van de vakdocent;
  • Het surveilleren door de gangen en in andere ruimtes en toezicht houden op de hier aanwezige leerlingen tijdens pauzes;
  • Het (mede) toezicht houden op leerlingen in de overblijfruimten gedurende de pauzes;

Op verzoek kan een toezichthouder incidenteel gevraagd worden om andere voorkomende werkzaamheden uit te voeren van een vergelijkbaar niveau, zoals licht administratieve werkzaamheden, het bijhouden van absenties en het verwerken van ziek- en te laat meldingen.
 

De functie van Toezichthouder beslaat 0,25 fte op maandag en vrijdag. De werktijden zijn van 09.00 tot 14.30 uur. Uitbreiding van de werktijdfactor is bespreekbaar.

Voor deze functie zoeken wij een collega die flexibel, pro-actief en communicatief vaardig is. Kennis van eenvoudige didactische en pedagogische vaardigheden is van belang. 

Als je daarbij ook nog eens stevig in je schoenen staat, ben jij de toezichthouder waar wij naar op zoek zijn!

Het Kaj Munk College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Wij kennen uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen
centraal.

De functie van toezichthouder wordt gehonoreerd in OOP functieschaal 4 van de CAO VO 2018-2019.

“ Ruimte voor jouw talent!” op het Kaj Munk College

Samen met alle collega’s hebben wij deze slogan bedacht. Ruimte bieden voor een ieder om zich verder te ontwikkelen. “Ruimte voor jouw talent!” is wat wij bieden. In alles wat wij doen, houden wij ons hieraan vast. Dat geldt voor ons werk met leerlingen. Dat geldt ook voor jou, als potentiele nieuwe medewerker op onze school.

Talent, Relatie, Invloed en Veiligheid zijn sleutelwoorden waarmee de ambities op onze school worden gekenmerkt. Wij gebruiken deze als handvat tijdens ons werk, zowel in de klas als in de omgang met elkaar. Hierdoor weten wij een warm en duidelijk leerklimaat te creëren.
Onze school staat bekend om dit warme en duidelijke leerklimaat. Dat merk je in de klas, in de medewerkerskamer, in de gangen en aula’s en op de pleinen van de school.
Ouders zijn op een positieve manier betrokken in klankbordgroepen. We werken in lerende teams aan steeds weer kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Collega’s zijn betrokken op elkaar. Het denken over leren van leerlingen staat centraal.
Onderwijskenmerken als Kunst, Media en Cultuur zijn speerpunten: alle leerlingen krijgen elk jaar extra’s op dit gebied. Daarnaast profileren wij ons nadrukkelijk als Bèta-school met ons Technasium voor de havo, onze Science-Technasiumstroom in het vwo en bètadesign voor de mavo.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.