Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Toezichthouders Fio20216
Dienstverband
Toegevoegd op
12 oktober 2020
Eind Datum
26 oktober 2020
Functie naam
Toezichthouder
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Veghel
Aanvang functie
12-10-2020
Organisatie
Fioretti College
Website

Fioretti College uit Veghel zoekt een Toezichthouders Fio20216 per 12-10-2020

_Ben jij op zoek naar een inspirerende werkomgeving waar je continu uitgedaagd wordt om jezelf te ontwikkelen?_

_Dan zit je bij VO Veghel op de juiste plek!_

Voortgezet Onderwijs Veghel bestaat uit het Zwijsen College (havo en vwo) en het Fioretti College (mavo, vmbo en pro). Vanuit twee moderne gebouwen bieden we eigentijds onderwijs aan bijna drieduizend leerlingen. Leerlingen werken op maat met behulp van devices. Leerlingen en leraren ervaren onze scholen als een veilige gemeenschap waar het vanzelfsprekend is dat je er voor elkaar bent. De Inspectie voor Onderwijs geeft beide scholen de waardering ‘Excellent’.

Voor het **Zwijsen College** en het **Fioretti College** zijn wij op zoek naar:

**Toezichthouders (0,6 – 1,0 fte)**

**Werkzaamheden**

Toezichthoudende werkzaamheden ten behoeve van de leerlingen en assisteren en ondersteunen van de leraren. Dit kan zowel buiten als binnen de klas (indien de leraar bijvoorbeeld vanuit thuis digitaal les geeft) plaatsvinden bij lessen, toetsen, in de pauzes enz. Verder wordt je ingezet voor andere ondersteunende werkzaamheden.

**Wij vragen**

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste collega met aantoonbare ervaring met jeugd tussen de 12 en 18 jaar en met uitstekende pedagogische en communicatieve vaardigheden. Je hebt een natuurlijk overwicht en bent niet bang om leerlingen aan te spreken met behoud van de relatie. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed. Je moet bereid zijn op zowel het Zwijsen College als het Fioretti College te werken. Je bent initiatiefrijk, flexibel en stressbestendig.

**Wij bieden**

Een afwisselende baan in een leuk team in een informele werkomgeving. De CAO OMO is van toepassing. De toezichthouder is een medewerker bezoldigd in schaal 3 (€ 1.794 – € 2.416 bruto per maand, op basis van een fulltime baan) van de salarisschalen OOP van de CAO VO. Verder bieden wij diverse aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals schoolvakanties vrij en een eindejaarsuitkering.

Voor meer informatie over deze vacature graag contact opnemen met Juliën Koog (directielid VO Veghel) julien.koog@voveghel.nl. Voor vragen over de procedure kunt u terecht bij Elles Fouchier-Klerkx (P&O adviseur) via e-mail PZ@voveghel.nl. Websites: www.zwijsencollege.nl en www.fioretticollege.nl.

++Solliciteren++ uitsluitend via https://vacatures.omo.nl. Kijk bij ondersteunende functies.

Ben jij op zoek naar een inspirerende werkomgeving waar je continu uitgedaagd wordt om jezelf te ontwikkelen?
Dan zit je bij VO Veghel op de juiste plek!
 
Voortgezet Onderwijs Veghel bestaat uit het Zwijsen College (havo en vwo) en het Fioretti College (mavo, vmbo en pro). Vanuit twee moderne gebouwen bieden we eigentijds onderwijs aan bijna 3000 leerlingen.  Leerlingen werken op maat met behulp van devices. Leerlingen en leraren ervaren onze scholen als een veilige gemeenschap waar het vanzelfsprekend is dat je er voor elkaar bent. De Inspectie voor Onderwijs geeft beide scholen de waardering ‘Excellent’.
 
Het Zwijsen College gaat uit van de individuele behoeften en talenten van de leerling met de slogan ‘Ieder zijn Zwijsen’. Onderwijs op maat krijgt vorm door Fast Lane vwo+ en digitale leerroutes via Google Classroom. Er is veel aandacht voor bèta, een gezonde leefstijl en burgerschapsvorming. Een eigen havo-aanpak staat in de steigers.
 
Het Fioretti College heeft als onderwijsmotto: ‘praktisch en persoonlijk’. Praktisch staat voor levensecht onderwijs samen met lokale bedrijven. Persoonlijk staat voor weten wat je kunt, gezien worden en gewaardeerd worden om wie je bent. Dit krijgt onder meer gestalte in een goed opgezette leerlingbegeleiding.
 
Beide scholen worden ondersteund door een team bedrijfsvoering dat bijdraagt aan een goed verloop van het onderwijs.
 
Als academische opleidingsscholen bieden wij een begeleidingstraject voor startende leraren en stimuleren wij ervaren leraren onderzoek te blijven doen binnen de school. Werken binnen VO Veghel betekent voor alle medewerkers samenwerken in een inspirerende en stimulerende werkomgeving en zo uitgedaagd worden jouw talenten continu te ontwikkelen.
 
Wij zetten als Gezonde School in op een gezonde leefstijl van onze leerlingen en collega’s. Wij richten ons op bewegen, niet roken, gezonde voeding, voldoende ontspanning en veiligheid.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.