Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Twee onderwijsassistenten
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
14 september 2020
Eind Datum
1 oktober 2020
Functie naam
Onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5 - 0,5
Plaats
Hengelo
Aanvang functie
01-10-2020
Loon indicatie
OOP 6
Organisatie
Scholengroep Carmel Hengelo
Website

Scholengroep Carmel Hengelo uit Hengelo zoekt een Twee onderwijsassistenten per 01-10-2020

Wil je als onderwijsassistent aan de slag in het voortgezet onderwijs? Ben je per 1 oktober beschikbaar en klaar voor een mooie uitdaging bij ons in Borne? Maak dan werk van deze vacature!

Jouw werkzaamheden
Als onderwijsassistent houd je toezicht en begeleid je gedrag van leerlingen met een specifieke ondersteuningsvraag, tijdens opvanglessen. Opvanglessen zijn lessen die regulier door een docent worden gegeven.

Je verzamelt kwalitatief en inhoudelijk goed lesmateriaal t.b.v. lesopvang. Indien er geen opvang nodig is, bied je ondersteuning bij administratieve processen. Je rapporteert (periodiek) en bespreekt het waargenomen gedrag bij de leerlingen aan/met de docent
en zo nodig pas je de begeleiding aan.

Verder registreer je de aanwezigheid, je assisteert bij het organiseren van activiteiten en evenementen en houdt les- en studieruimtes netjes.

Jouw profiel
Je hebt kennis van didactische en pedagogische principes en weet deze toe te passen. In het bijzonder: het hebben van overwicht en het orde kunnen houden.
Je kunt verschillende werkvormen inzetten en onderwijs/lessen ontwikkelen, die ingezet kunnen worden tijdens lesopvang.

Daarnaast ben je zelfstandig en proactief. Je weet het beste uit leerlingen en uit jezelf te halen en sluit gemakkelijk aan bij hun belevingswereld.

Jouw werkplek
Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, Avila College en C.T. Stork College. Binnen de
scholengroep werken circa 400 medewerkers voor een kleine 4.000 leerlingen. Wij bieden onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo.

Locatie Het Twickel College in Borne is een brede instroomlocatie voor leerlingen van vmbo t/m havo/atheneum. De school heeft momenteel ruim 325 leerlingen en een team van 35 personeelsleden.

Ons aanbod
De vacature betreft 2 onderwijsassistenten, die per persoon 0,5 fte gaan invullen. Het gaat om een tijdelijk, parttime dienstverband, voor de duur van twee jaar (projectformatie). 
Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 2.785 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 6).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Elma Kats
Functie: teamleider
Telefoon: 074 – 265 40 81

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

Maximaal 2.785,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 6).

Meer informatie over Scholengroep Carmel Hengelo vind je op: carmelhengelo.nl.

Scholengroep Carmel Hengel is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.