Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Uitstroommedewerker
Toegevoegd op
12 september 2019
Eind Datum
21 september 2019
Functie naam
Praktijkonderwijs
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.4
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Organisatie
Altra College Koppeling
Website

Altra College Koppeling uit Amsterdam zoekt een Uitstroommedewerker per

Heb jij een hart voor leerlingen? Vind je afwisseling in je werk belangrijk?
Dan hebben wij een uitdagende functie voor je op onze locatie Koppeling College

Wat ga je doen?
Als uitstroommedewerker (referentiefunctie praktijkinstructeur) ben je de spin in het web in de uitstroom van de leerlingen naar een vervolgschool. Je bent intensief betrokken bij de leerlingen en hun ouders/verzorgers  en werkt samen met  verschillende disciplines
binnen het onderwijsteam en de groepen. Daarnaast heb je veel contact met de scholen en je gaat ook op pad met de leerling naar scholen voor intakegesprekken.
De functie is ontstaan vanuit de recente ervaringen binnen de Koppeling. Het is een functie in ontwikkeling. Actief meedenken, eigen inzicht en initiatief worden gewaardeerd. Je werkt nauw samen met de intern begeleider en de zorgcoördinator.
 

Wat neem je mee?

 • Minimaal opleiding HBO Pedagogiek, MWD, SPH;
 • Ervaring met onderwijs en kennis van scholen (VSO)  in de omgeving Amsterdam is een pre.
 • Vaardig in het samenwerken met verschillende betrokkenen;
 • Kunnen omgaan met weerstand;
 • Toegankelijke persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden en een assertieve houding;
 • Een flexibele instelling, gericht op samenwerken en bemiddelen;
 • In het bezit van een rijbewijs en auto.

Kom je bij ons werken? Dan vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).
 

Wat bieden wij?

 • Een overeenkomst voor de duur van een jaar met de intentie naar een vaste overeenkomst. Voor 0,4 fte, 16 uur per week, bij voorkeur verdeeld over 3 dagen. De gewenste startdatum is zo spoedig mogelijk. 
 • Salaris conform CAO Primair Onderwijs. De referentiefunctie is Praktijkinstructeur en is ingedeeld in schaal 8 OOP. Het salaris bedraagt minimaal € 2.067, – en maximaal € 3.157,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
 • Een afwisselende functie binnen een multidisciplinair, zelfsturend team met een open en informele cultuur;
 • De gelegenheid om het verschil te maken voor kwetsbare jongeren;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, fietsplan, gedeeltelijke teruggave vakbondscontributie en reiskostenvergoeding;
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform
  CAO Primair Onderwijs
  .

Welkom op Koppeling College. De komende maanden krijg je les op onze school. Wij vinden het belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt. Je kunt veel, maar tot nu toe komt dat er nog niet helemaal uit. Bij ‘Ons onderwijs’ kun je zien wat jij bij ons kunt leren. Op Koppeling College is er respect voor elkaar; iedere leerling en docent moet zich thuis kunnen voelen. Hier krijg je de ruimte om je eigen initiatieven te vervullen. En als we dit samen doen met jou, je ouders/verzorgers en jeugdhulp komen we een heel eind richting je toekomstdoel. Wij vinden het belangrijk dat je op je eigen tempo en niveau kunt werken.
Samenwerking cruciaal
Je zit in de Koppeling omdat de kinderrechter vindt dat je gedrag niet goed is. Daar denk jij misschien wel heel anders over, maar de kinderrechter wil toch dat je hier aan gaat werken. Daarom zit je nu in de Koppeling. Hier krijg je in een besloten omgeving hulp, met de bedoeling dat je daarna je leven weer op orde hebt. Om jouw en je gezin goed te kunnen helpen werken binnen De Koppeling een aantal instellingen samen. De Koppeling is een samenwerkingsverband tussen Altra vanuit het speciaal onderwijs, Arkin vanuit de verslavingszorg, de Bascule vanuit de kinder- en jeugdpsychiatrie, Lijn5 met specifieke kennis van kinderen met een licht verstandelijke beperking en Spirit vanuit de jeugd- en opvoedhulp. De Koppeling werkt ook samen met gecertificeerde instellingen, politie en het Amsterdams Coördinatiepunt Mensenhandel.
Uitgebreide informatie over De Koppeling vind je op de website De Koppeling. Hier vindt je informatie over het onderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.