Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Vacature docent apothekersassistent
Dienstverband
Toegevoegd op
17 november 2020
Eind Datum
7 december 2020
Functie naam
Zorg en gezondheid
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5000
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Leiden
Aanvang functie
17-11-2020
Organisatie
mboRijnland
Website

mboRijnland uit Leiden zoekt een Vacature docent apothekersassistent per 17-11-2020

Docent Apothekersassistent

Ben jij onze nieuwe collega die het hart van onze studenten weet te raken? Heb je ervaring als bevoegd docent  in dit vakgebied of ben je een ervaren apothekersassistent met een relevante HBO opleiding en heb je ervaring in het overdragen van kennis? Dan hebben wij wellicht een hele mooie uitdaging binnen mboRijnland.  Voor ons College Welzijn & Gezondheidszorg, team apothekersassistent, op onze locatie in Leiden zijn wij op zoek naar een docent die lessen verzorgt met betrekking tot de beroepsgerichte kennis en vaardigheden van de beginnende apothekersassistent. 

Wat ga je doen?

– Je stuurt?het leerproces en geeft een aanzet tot het leren;
– Draagt bij aan de ontwikkeling van onderwijsplannen en de afstemming van lessen;
– Je levert een brede bijdrage aan?de ontwikkeling en begeleiding van de studenten;
– Je bent actief in de beheersing, verdieping en verbreding van de vakinhoudelijke en -didactische kennis en vaardigheden op ervaren niveau;

Wie zoeken we?

We zoeken bij voorkeur een ervaren en bevoegde docent voor ons team. Naast vakkennis vinden we Pedagogisch/didactische bekwaamheden erg belangrijk. Van belang is dat je goed contact kunt maken met studenten, bewust bent van de ?differentiatie in de klas zodat je ze kunt motiveren en begeleiden. Daarnaast draag je??zorg?voor een veilige en uitdagende leeromgeving tijdens de lessen. Ook vaardigheden op het gebied van klassenmanagement, bieden van online onderwijs en organisatorisch vermogen zijn nodig in deze baan.

Verder zoeken wij

– Bij voorkeur een 1ste of 2de graads lesbevoegdheid;
– Relevante HBO opleiding en/of aantoonbaar HBO werk en denk niveau;
– Bekendheid met de opleidingsstructuur van het MBO en affiniteit met de doelgroep;
– Ervaring met Examinering is gewenst;
– Pedagogisch/didactische bekwaamheden vinden we natuurlijk belangrijk. Je kunt goed contact maken met uiteenlopende studenten, ze motiveren en een veilige en uitdagende leeromgeving creëren in de klas en in een online onderwijsomgeving;?
– Verder zijn vaardigheden op het gebied van klassenmanagement en organisatorisch vermogen belangrijk.
– ICT vaardigheden om met de diverse digitale leermiddelen, applicaties en de leeromgeving te kunnen werken

Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar een docent die bewust kiest voor het mbo-onderwijs en die plezier heeft in het werken met jongvolwassenen. Die bovendien goed kan improviseren en een teamspeler is. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt in een veranderende en dynamische organisatie.

Wat bieden wij?

Een tijdelijk contract per februari 2021. Verlenging is mogelijk bij goed functioneren en mits de mogelijkheden er zijn bij het college. Daarnaast kun je rekenen op een salaris van maximaal € 4.359 bruto per maand bij een volle werkweek (schaal LB, cao mbo). Bovendien is jouw ontwikkeling voor ons een prioriteit. Met de mboRijnland academie  kun je jezelf verbeteren, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Onze interne en externe trainers helpen je graag het maximale uit je werk te halen. Als je extra cursussen of trainingen nodig hebt, zijn daar volop mogelijkheden voor.?

Daarnaast bieden wij:

– 8,33% eindejaarsuitkering;
– Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
– De mogelijkheid om binnen redelijkheid je werk flexibel te plannen;
– 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling;
– Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
– Een laptop volgens onze BYOD-regeling;
– Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en ns-businesscard;
– Ruime scholingsfaciliteiten.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met?de voor de vacature verantwoordelijke Teamleider, Elza van Vliet per telefoon op: 0651838769 of per mail op: evliet@mborijnland.nl.

Reageren?

Zie je het helemaal zitten om te starten bij mboRijnland? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton , waar je je motivatie voor je reactie en CV kunt uploaden.  Reageren kan tot einddatum vacature.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de selectieprocedure.

Na je sollicitatie

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dit eerste gesprek voer je met de teamleider en een toekomstige collega. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je vertellen over onze organisatie.

Wij werven graag zelf onze kandidaten, dus zonder hulp van werving- en selectiebureaus

Méér dan mbo
Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.
Onze studenten hebben de toekomst.

Rijnlands denken
mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.