Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Vakleerkracht 2e graads bouwtechniek-schilderen
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
14 februari 2020
Eind Datum
14 maart 2020
Functie naam
Schilderen
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4
Provincie
gelderland
Plaats
Apeldoorn
Aanvang functie
zsm
Organisatie
CSO de Boog
Website

Tijdelijke vacature vakleerkracht bouwtechniek-schilderen

Ben jij  die  enthousisaste vakleerkracht schilderen die ons team komt versterken?  Heb je passie voor je vak en vind je het een uitdaging om jongeren die wat meer ondersteuning en aandacht nodig hebben te begeleiden dan zijn wij op zoek naar jou.
De lessen worden gegeven op maandag en woensdag aan leerlingen van zowel de onder- als bovenbouw. 
 

Onze school
De Boog is een christelijke school voor praktijkonderwijs voor leerlingen van 12 jaar tot maximaal 18 jaar. Het gaat om leerlingen die moeite hebben met leren en daarom speciale begeleiding nodig hebben. De praktijk van het dagelijks leven is het uitgangspunt van de lessen. Ons doel is ervoor te zorgen dat de leerlingen later zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren in de maatschappij. Wij begeleiden de leerlingen naar een passende baan op de arbeidsmarkt.
Wij zijn een kleine school waar iedereen elkaar kent en de leerlingen gezien worden. In een klas zitten maximaal 16 leerlingen. 
 
Waar staan wij voor
Met onze Christelijke waarde en normen als inspiratiebron willen we leerlingen begeleiden om met vertrouwen hun toekomst tegemoet te gaan. 
Wij geloven in de mogelijkheden van ieder kind en willen hen begeleiden naar een passende plek in de maatschappij. Ons onderwijs bereidt hen daarop voor in een uitdagende omgeving, waarin ze zich gezien en begrepen voelen. Wij staan voor ontmoeting en dialoog. Leerlingen mogen vanuit eigenheid hun talenten ontwikkelen.
  
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.