Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Vakleerkracht Beeldende Vorming
Functie naam
Vakleerkracht
Toegevoegd op
13 juni 2019
Eind Datum
1 augustus 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5750
Dienstverband
tijdelijk, vast
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
01-08-2019
Loon indicatie
Conform CAO
Organisatie
Driemaster
Website

Wij zoeken een enthousiaste vakleerkracht voor Beeldende Vorming

Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen wekelijks goede lessen in Beeldende Vorming krijgen. Daarom zijn we op zoek naar een collega die daar ook enthousiast over is. 

Op woensdag, donderdag en vrijdag geef je les aan alle groepen van onze school, van de kleuters tot en met groep 8, in je eigen lokaal dat heel geschikt is voor Beelende Vorming. Dit lokaal heeft grote tafels en krukken en veel bergruimte. Materialen zijn al
aanwezig en natuurlijk kan er ook weer besteld worden. Elke groep komt 45-50 minuten per week bij je om een mooie les te volgen.

De Driemaster is een gevestigde school in de Banne in Amsterdam-Noord. We werken met een gezellig en hardwerkend team aan ons onderwijs en verwelkomen altijd graag een nieuwe collega. 

Alle leerkrachten van AMOS profiteren van de voordelen die ons bestuur biedt, hierbij hoort het gebruik van een eigen tablet met toetsenbord, een ruime reiskostenvergoeding (of fietsplan) en gezellige AMOS-bijeenkomsten zoals de studiedag, nieuwjaarsborrel
en het zomerfeest.  

 

We zoeken een vakleerkracht Beeldende Vorming met lesbevoegdheid. Je bent in staat om onder, midden-, en bovenbouwgroepen les te geven.Je bent in staat een leerlijn te volgen of op te zetten en de kinderen op die manier steeds meer kennis en vaardigheden
te leren op het gebied van Beeldende Vorming. 

Ervaring is een pré maar geen vereiste. Enthousiasme over het vak en het werken met kinderen en flexibiliteit als collega is wel belangrijk. 

Welkom op de Driemaster!
De Driemaster ligt vlakbij het Boven-IJ Ziekenhuis, verscholen in het groen. De school heeft ongeveer 360 leerlingen verdeeld over 15 groepen. Verder is er een Voorschool met vier groepen aan de school verbonden. De naam van de school hebben we niet zomaar gekozen. De drie masten staan voor: de leerlingen, de ouders en de leerkrachten.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.