Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Vakleerkracht Gym m/v
Dienstverband
tijdelijk, vast

Vind jij het een uitdaging om kinderen beter te leren bewegen en sporten? Dan is deze vacature als Vakleerkracht Gym (m/v) voor onze basisscholen in Spijkenisse echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als vakleerkracht geef je gymlessen aan groepen in de onder-, midden- en bovenbouw van twee basisscholen en op twee verschillende locaties in Spijkenisse. Je bereidt je lessen goed voor, voert deze zelfstandig uit en evalueert de opzet. Je zorgt hierbij voor
een doorlopende leerlijn ten aanzien van sport en beweging.
Tijdens de les help en stimuleer je de leerlingen bij het uitvoeren van oefeningen. En bovenal maak je hen enthousiast voor sport en bewegen in de breedste zin van het woord!

Waar ben je goed in?
Jij bent goed in staat om je werk zelf te plannen en af te stemmen met de scholen. Je weet goed hoe je leerlingen kunt uitdagen en typeert jezelf als een echte aanpakker met een talent voor organiseren. Je kunt snel schakelen met diverse doelgroepen (leerlingen,
leerkrachten en ouders) waarmee je te maken krijgt en weet probleemsituaties doortastend op te lossen. Ook kun je uitstekend zelfstandig werken én in teamverband functioneren.

Het profiel
Wij zoeken kandidaten die voldoen aan de volgende criteria:

  • Je bent in het bezit van een ALO-diploma;
  • Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden;
  • Je bent enthousiast en weet leerlingen te stimuleren en te motiveren.

Naast leuke collega’s en een zeer afwisselende baan met ruimte voor creativiteit bieden wij een marktconform salaris conform de CAO PO.

De Vereniging voor Christelijk Primair Onderwijs in Spijkenisse bestaat al meer dan 100 jaar. Een lange geschiedenis! In de geschiedenis van de vereniging is echter één belangrijke constante. Het kind, de leerling en de volwassene, de leerkracht. Zij vormen het (voort)levende verhaal van de geschiedenis. In een hoog tempo voltrekken zich veel veranderingen in onze maatschappij. Ook ons onderwijs maakt daar deel van uit en verandert mee. Onveranderd is het belang van de normen en waarden in ons christelijk onderwijs. Die speelden en spelen een fundamentele rol, toen en nu en… in de toekomst!! 

Bij onze vereniging zijn acht basisscholen in Spijkenisse aangesloten.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.