Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Vakleerkracht gym
Dienstverband
vast
Toegevoegd op
21 januari 2019
Eind Datum
21 februari 2019
Functie naam
Vakleerkracht Gymnastiek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
zo spoedig mogelijk
Loon indicatie
L10
Organisatie
St. Rosa
Website

Wij zijn met spoed op zoek naar een docent LO voor in het basisonderwijs. Ben jij op de dinsdag en vrijdag beschikbaar? Dan hebben wij de perfecte baan voor je!

De Rosaschool is een leuke buurtschool in Amsterdam Noord. Er gaan zo’n 100 leerlingen elke dag met plezier naar de Rosaschool en ons team bestaat uit 20 leden. De klassen zijn klein en de grootste groep bestaat uit 21 leerlingen. We werken met een continurooster;
dit betekent dat de kinderen van 08.30-14.00 uur naar school gaan. 

Als docent LO van het basisonderwijs geef je les aan groep 1 tot en met groep 8. 

De dagen staan vast aangezien wij de gymzaal met een andere school delen. Deze dagen zijn op dinsdag en vrijdag met een wtf van 0,4  
 

Wij zoeken iemand die flexibel is en creatieve gymlessen voor iedere groep bedenkt. Daarnaast kun je goed het overzicht bewaren en treed je consequent op. Verder zijn wij bezig om een gezonde school te worden en in samenwerking met Jump-In hebben we duidelijke
richtlijnen als het gaat om gezonde voeding, sport en spel. Als LO docent speel je een belangrijke rol in de uitvoering hiervan.  

Het gaat om een dienstverband voor bepaalde tijd (met uitzicht op verlenging / vast dienstverband) 

Met hulp van ouders goed voor kinderen zorgen
Aan een driehoekig plein in de Bloemenbuurt liggen de St. Ritakerk, de bijbehorende pastorie, het St. Rosaklooster, de Kloosterhof, enkele woningen en de St. Rosaschool (alle panden zijn opgeleverd in de periode 1921-1930). Een deel van het complex werd in 1943 getroffen door een bombardement, dat eigenlijk voor Fokker bedoeld was. Na de oorlog werd het klooster in originele staat gebracht, de overige gebouwen werden in iets vereenvoudigde stijl herbouwd. Ieder moment verwacht je nu een in gebed verzonken non om de hoek te zien komen, maar de laatste nonnen zijn eind vorige eeuw vertrokken naar andere kloosters in Nederland.
 
Voorschool
De Rosabasisschool heeft bijna 300 leerlingen uit verschillende culturen en met verschillende godsdiensten, verdeeld over 14 groepen. Er wordt gewerkt met een voorschool ofwel Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE). Deze richt zich met name op kinderen met een allochtone achtergrond. Dit om een eventuele taalachterstand al op jonge leeftijd aan te pakken en de overgang naar de Rosabasisschool zo makkelijk mogelijk te maken.
Goed onderwijs betekent voor de Rosaschool:

 • de kinderen een kans bieden in deze maatschappij, een bijdrage leveren aan de bagage, die ze uiteindelijk nodig hebben voor een baan en als burger in de Nederlandse pluriforme samenleving (burgerschapsvorming)
 • de zorg voor de leerlingen. En dat vertaalt zich in:
  • de nadruk op cognitieve en persoonlijke ontwikkeling
  • extra aandacht voor de taalontwikkeling
  • extra aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling
  • aandacht voor de verschillen tussen kinderen en de ontwikkeling van ieder individueel kind
  • samenwerkend leren.

Daarbij is een goed contact tussen school en thuis van groot belang.
De St. Rosaschool kan alleen goed voor haar leerlingen zorgen als de ouders daarbij helpen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.