Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Vakleerkracht gym
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
22 mei 2020
Eind Datum
31 mei 2020
Functie naam
Vakleerkracht Gymnastiek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 - 1,0
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Capelle aan den IJssel
Aanvang functie
01-08-2020
Organisatie
obs West
Website

obs West uit Capelle aan den IJssel zoekt een Vakleerkracht gym per 01-08-2020

Wat ga je doen 
‘s Morgens komen de leerlingen van groep 6 binnen en je hebt al een circuit klaargezet. Na overleg met jouw coördinator Natalie heb je voor vandaag een speels circuit uitgezet om de motoriek te bevorderen. Coördinatie, balans, kracht alles komt aan bod. Groep
6, 7 en 8 kunnen veel en deze lessen hebben daaraan een belangrijke bijdrage gehad. En dat is echt jouw ding, beweging, spel, plezier en teamspirit, je hebt er zin in!
‘s Middags heb je een afspraak met een collega over de komende Sportweek voor de basisscholen en wat fijn dat ook de collega’s van het voortgezet onderwijs hier hun steentje aan bij zullen dragen. Eind van de week is de vergadering van de Vakgroep Bewegingsonderwijs.
Met jouw 12 collega’s bespreek je de dagelijkse dingen waar je tegen aanloopt en werken jullie het jaarrooster verder uit. Wat een energie haal jij uit je werk!

Wie ben jij?
Je bent een gedreven, enthousiaste leerkracht die het complete beweegaanbod wil uitdragen, zowel richting team, kinderen als ouders. Je hecht aan een teamgerichte samenwerking en wil graag enthousiast participeren binnen de overlegstructuur van de vakgroep.
 
Dit bieden wij 

Wij bieden je een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. De functie wordt in principe gehonoreerd als docent L10 conform de cao-po. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
We hebben een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Ook daarin willen we initiatieven graag honoreren. 
Verder nog in het kort:
Je bent in het bezit van een HBO-ALO diploma
 
Meer informatie en sollicitatie
Is bovenstaand profiel herkenbaar voor jou? Motiveer dan jouw ambities en reageer via de “solliciteren” button.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Angelique Snoei, directeur van obs West via mailadres a.snoei@obswest.nl  of met Natalie van Dijk, Coordinator Vakgroep Bewegingsonderwijs via e-mailadres
n.vandijk@obswest.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
 

Op OBS West kunnen kinderen in een veilige omgeving worden wie ze zijn. We geven hen de vaardigheden mee die ze nodig hebben in de maatschappij. Dit doen we op een manier waarbij we onze leerlingen helpen zich te ontwikkelen tot eigenaar van hun eigen werk en handelen. Werken binnen OBS West, betekent werken in een gedreven team en werken met veel energie, humor en betrokkenheid. We zijn kritisch en vooruitstrevend omdat we onze kinderen de beste leermiddelen en methoden willen bieden die er zijn. Zo hebben we onder andere de klas voor de toekomst, de legostudio en onze schooltuin. Ook maken we gebruik van verschillende theoretische stromingen, zoals 21ste eeuws leren en coöperatief leren. Kinderen leren met elkaar en van elkaar, ieder met zijn eigen talent. We staan voor vertrouwen en voelen ons vanuit vakmanschap en liefde voor het kind, samen met ouders, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kinderen en hun talenten.
OBS West is 150 jaar geleden opgericht. De school bestaat uit twee locaties, een onder- en bovenbouw locatie. Momenteel telt de school 621 leerlingen, bestaande uit 23 groepen, 38 leerkrachten, 2 IB-ers en 2 stafleden. www.obswest.nl

Obs West is onderdeel van de stichting BLICK op onderwijs. Samen met de VO school het IJsselcollege biedt obs West een doorlopende leerlijn voor leerlingen van 4 tot 18 jaar.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.