Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Vakleerkracht Gymnastiek
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
7 december 2018
Eind Datum
7 januari 2019
Functie naam
Vakleerkracht Gymnastiek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
25-02-2019
Organisatie
Jenaplan Basisschool De Zevensprong
Website

Gymleerkracht

Onze vakleerkracht gymnastiek en motorisch remedial teacher gaat ons na 10 jaar verlaten. Hij geeft onze groepen 3 t/m 8 twee keer per week drie kwartier gym. Daarnaast is er op woensdag tijd voor mrt, Rots & Water en kleutergym.
Welke afgestudeerde gymleerkracht stapt er in zijn voetsporen? Kom langs om kennis te maken met ons team en met onze school! We bieden een fulltime baan, vier hele dagen behoort ook tot de mogelijkheden.

Een bijzondere maar toch ook gewone school. ‘Gewoon’, omdat we de kinderen zoals op iedere andere basisschool leren lezen, schrijven en rekenen. ‘Bijzonder’, omdat we dat niet op de klassikale manier doen, maar volgens het Jenaplanconcept. 
De zorg voor een prettig leef- en werkklimaat staat bij ons voorop. Dat geldt natuurlijk in de eerste plaats voor de kinderen, zij moeten zich veilig en geborgen weten. Maar ook de ouders en teamleden moeten zich op De Zevensprong thuis voelen. Wij vinden het belangrijk dat de ouders meepraten, meedenken en meehelpen aan de verdere uitbouw van de kwaliteit van het Jenaplanonderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.