Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
vakleerkracht LO
Functie naam
Vakleerkracht Gymnastiek
Toegevoegd op
2 juli 2019
Eind Datum
1 september 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4250
Dienstverband
tijdelijk
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Breda
Aanvang functie
01-08-2019
Organisatie
De Singel
Website

Vakleerkracht lichamelijke opvoeding – Het Driespan – De Fakkel

De Fakkel is met ingang van het nieuwe schooljaar 2019/2020 op zoek naar een Vakleerkracht LO die flexibel is in het bieden van onderwijs aan een mooie doelgroep leerlingen. Het betreft een tijdelijke benoeming wegens vervanging van zwangerschapsverlof.
Deze periode betreft augustus 2019 t/m december 2019; de werkdagen zijn maandag en vrijdag.
Kandidaten met ervaring binnen het speciaal onderwijs of extra kennis en expertise van de doelgroep hebben onze voorkeur.

We hopen en verwachten dat je bijdrage zich ook kenmerkt door onze vier kernwaarden; innovatief, transparant, samen en onderscheidend.

  • Je bent bevoegd leraar LO;
  • Je laat de leerlingen kennismaken met verschillende vormen van bewegen en sporten;
  • Je vergroot het plezier in bewegen bij de leerlingen;
  • Je weet de motorische ontwikkeling te stimuleren.
  • Je krijgt een vervangingsbenoeming conform CAO Primair Onderwijs;
  • De functie van Vakleerkracht LO wordt ingeschaald conform CAO Primair Onderwijs;
  • Na je start en gedurende je loopbaan bij Het Driespan wordt er ruimte en begeleiding geboden voor je persoonlijke ontwikkeling;
  • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering en eindejaarsuitkering. 

Over Het Driespan
In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom. Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling. Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten. Meer weten? Kijk dan op onze corporate website.

Over De Singel
De Singel biedt gespecialiseerde onderwijszorg aan leerlingen in de basisschoolleeftijd met expliciete gedrags- en/of psychiatrische problemen welke didactisch gezien op het niveau van moeilijk lerende kinderen functioneren. De school gaat uit van de individuele hulpvragen en geeft hulp op maat, zowel op het gebied van leren als gedrag. De Singel biedt optimale ontwikkelingskansen en haalt het maximale uit de leerlingen in een pedagogisch klimaat waarin respect en welbevinden centraal staan
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.