Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Vakleerkracht Techniek en Informatica
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
20 september 2019
Eind Datum
19 november 2019
Functie naam
Techniek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
40 uur
Provincie
gelderland
Plaats
Ede
Organisatie
NIVVO Speciaal Onderwijs Ede
Website

NIVVO Speciaal Onderwijs Ede uit Ede zoekt een Vakleerkracht Techniek en Informatica per

Voor een VSO school in Gelderland zijn wij per direct op zoek naar een Vakleerkracht Techniek en Informatica. Het betreft een vacature voor 0.6 fte per 1 oktober.

Functie
De locatie bestaat inmiddels 10 jaar en telt zo’n 110 leerlingen verdeeld over 9 klassen. Niveau op de locatie is variërend van onderbouwleerjaren vmbo-basis t/m havo, bovenbouw vmbo-t en sinds dit schooljaar ook leerjaar 3 vmbo-basis/kader (profiel Dienstverlening Producten). Klassengrootte is 10-14 leerlingen, zoveel mogelijk homogene groepen betreft leerjaar, heterogene groepen betreft leerniveau.

Als vakleerkracht Techniek en vakleerkracht Informatica ben je verantwoordelijk voor de opzet en inhoud van deze lessen. Daarnaast heb je een aantal co-mentortaken voor een klas en ben je verantwoordelijk voor het volgen, monitoren en vastleggen van de ontwikkeling van de leerlingen voor het vak Techniek en het vak Informatica m.b.v. jouw lesdoelen, vaardigheidsdoelen en doelen vanuit het OPP van de leerling.
De lessen Techniek worden gegeven aan subgroepen van 6 leerlingen. Soms kan deze groep iets groter zijn (max 8). De lessen Informatica geef je m.b.v. een digitale lesmethode aan de gehele klas in het informaticalokaal.

Functie eisen

 • een passende onderwijsbevoegdheid
 • flexibiliteit, geduld en humor
 • inlevingsvermogen en sociale vaardigheden
 • didactische vaardigheden voor het lesgeven in de vakken Techniek en Informatica
 • vaardigheden in het aanbrengen van zeer duidelijke structuur in lessen en klassenorganisatie
 • kennis van, of bereidheid om je te verdiepen in, de problematiek van onze doelgroep
 • vaardigheden in het omgaan met gedragsproblemen en ASS-problematiek
 • vaardigheden in het onderhouden van contacten met ouders/verzorgers en externen
 • ervaring in het speciaal onderwijs, dat is een fijne pré

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

 • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
 • een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
 • professionele begeleiding en coaching;
 • vrij tijdens de schoolvakanties;
 • minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Afke Hupkens a.hupkens@nivvo.nl
0612608162
0318-506926

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.