Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
VCE190709 Docent Techniek
Functie naam
Techniek
Toegevoegd op
9 juli 2019
Eind Datum
30 september 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Eindhoven
Aanvang functie
09-07-2019
Organisatie
Vakcollege Eindhoven
Website

Vakcollege Eindhoven uit Eindhoven zoekt een VCE190709 Docent Techniek per 09-07-2019

Vakcollege Eindhoven
Jij gaat het maken!

Vakcollege Eindhoven is een school voor vmbo met basis- en kaderberoepsgerichte vakroutes, te weten de vakmanschapsroute ‘Techniek & Vakmanschap’ en ‘Zorg & Welzijn’. Vakcollege Eindhoven is Lid van de Landelijke Vereniging van Vakcolleges. De school heeft een samenwerkingsverband met het Summa College (mbo) en bedrijven en instellingen uit de regio. Daarnaast is de school een Topsport Talentschool (LOOT). Vakcollege Eindhoven telt circa 330 leerlingen.

Voor het nieuwe schooljaar 2019/2020 zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent techniek. Het betreft een functie van 1,0 fte. Wij zijn op zoek naar iemand die techniek en creativiteit aan elkaar kan verbinden.

Affiniteit met vmbo-b/k-leerlingen is belangrijk;
U beschikt of bent studerend over een relevante tweede graads lesbevoegdheid of in het bezit van een afgeronde Pabo opleiding en affiniteit met techniek;
Meer informatie over Vakcollege Eindhoven kunt u vinden op www.vakcollegeeindhoven.nl;
Uw sollicitatie kunt u richten aan de sollicitatiecommissie;
U kunt alleen solliciteren via www.omo.nl.

Scholengroep Het Plein biedt alle vormen van onderwijs voor alle 12- tot 18-jarigen.
Sint-Joriscollege school voor gymnasium, atheneum, havo, mavo en het project Kunst & Cultuur en de Topsport Talentschool (LOOT).
   
Aloysius De Roosten een kleine mavo school met een eigen karakter en veel aandacht voor elke leerling. De onderbouw bestaat uit een determinatieperiode, zodat ook leerlingen met een gemengd schooladvies welkom zijn. Daarnaast verzorgt de school onderwijs voor leerlingen met een lwoo-indicatie.
   
Antoon Schellenscollege
 een school voor breed vmbo voor lwoo-leerlingen. Antoon Schellenscollege heeft uitsluitend onderbouw.
   
Vakcollege Eindhoven hier volgen leerlingen vmbo-b of vmbo-k. Leren in de praktijk staat centraal. Door een samenwerking met ROC Eindhoven gaan leerlingen uiteindelijk met een MBO diploma niveau 1 of 2 van school na 6 jaar.
   
Praktijkschool Eindhoven een school voor praktijkonderwijs met uitstroom naar de arbeidsmarkt en/of het MBO.
   
Pleinschool Helder een school voor leerlingen met een autisme spectrum stoornis (ASS) en/of AD(H)D op vwo/havo niveau. De school biedt leerlingen structuur en duidelijkheid door kleine groepen te hanteren (maximaal twaalf leerlingen), een goede zorgstructuur te creëren en individualiserend onderwijs te bieden. Pleinschool Helder wil bijdragen aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn om uiteindelijk een studie op een hbo of universiteit te volgen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.