Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
VCE201016 Docent CKV/Beeldende vorming 0,5 fte
Dienstverband
Toegevoegd op
16 oktober 2020
Eind Datum
1 november 2020
Functie naam
Beeldende Vorming
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Eindhoven
Aanvang functie
16-10-2020
Organisatie
Vakcollege Eindhoven
Website

Vakcollege Eindhoven uit Eindhoven zoekt een VCE201016 Docent CKV/Beeldende vorming 0,5 fte per 16-10-2020

Vakcollege Eindhoven is een vakschool voor Techniek en Zorg. Met passie voor ons eigen vak leiden wij (toekomstige) vakmensen op. Jongeren tussen 12 en 16 zijn bij ons welkom voor een gedegen voorbereiding op de beroepsopleiding. Vakcollege Eindhoven biedt de examenprofielen Bouw Wonen Interieur (BWI), Mobiliteit & Transport (M&T), Produceren Installeren Energie (PIE) en Zorg & Welzijn (Z&W) aan. Dat doen we met een team van gedreven docenten, instructeurs en ondersteunend personeel. Leerlingen met het advies basis of kader zijn van harte welkom. Leren door te ervaren in een stimulerende omgeving staat bij ons voorop. Docenten en leerlingen kunnen daarom gebruik maken van allerlei innovatieve faciliteiten.

Wij zijn op zoek naar een **docent** **CKV/Beeldende** **vorming** voor **0,5 fte**. Bij interesse en geschiktheid is de vacature uit te breiden met 0,2 fte Techniek en Wetenschap. Hier gaat het met name om ICT vaardigheden en robotisering.

De collega die wij zoeken:
• is bij voorkeur in het bezit van een onderwijsbevoegdheid of is bereid deze te behalen;
• is creatief en oplossingsgericht;
• heeft affiniteit en enig ervaring met onze doelgroep;
• schakelt moeiteloos tussen verschillende didactische werkvormen;
• is in staat zelfstandig te werken, maar voelt zich tegelijkertijd onderdeel van een team en draagt bij aan een goede teamsfeer.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een uitdagende maar evenwichtige omgeving waar leren én werken leuk is. Je gaat aan de slag in een enthousiast team met gedreven collega’s in Eindhoven.
Het betreft een functie voor 1,0 fte en je wordt ingeschaald in LB conform CAO VO.

Solliciteren kan alleen via OMO.nl.

Scholengroep Het Plein biedt alle vormen van onderwijs voor alle 12- tot 18-jarigen.
Sint-Joriscollege school voor gymnasium, atheneum, havo, mavo en het project Kunst & Cultuur en de Topsport Talentschool (LOOT).
   
Aloysius De Roosten een kleine mavo school met een eigen karakter en veel aandacht voor elke leerling. De onderbouw bestaat uit een determinatieperiode, zodat ook leerlingen met een gemengd schooladvies welkom zijn. Daarnaast verzorgt de school onderwijs voor leerlingen met een lwoo-indicatie.
   
Antoon Schellenscollege
 een school voor breed vmbo voor lwoo-leerlingen. Antoon Schellenscollege heeft uitsluitend onderbouw.
   
Vakcollege Eindhoven hier volgen leerlingen vmbo-b of vmbo-k. Leren in de praktijk staat centraal. Door een samenwerking met ROC Eindhoven gaan leerlingen uiteindelijk met een MBO diploma niveau 1 of 2 van school na 6 jaar.
   
Praktijkschool Eindhoven een school voor praktijkonderwijs met uitstroom naar de arbeidsmarkt en/of het MBO.
   
Pleinschool Helder een school voor leerlingen met een autisme spectrum stoornis (ASS) en/of AD(H)D op vwo/havo niveau. De school biedt leerlingen structuur en duidelijkheid door kleine groepen te hanteren (maximaal twaalf leerlingen), een goede zorgstructuur te creëren en individualiserend onderwijs te bieden. Pleinschool Helder wil bijdragen aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn om uiteindelijk een studie op een hbo of universiteit te volgen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.