Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Vestigingsmanager
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
16 augustus 2018
Eind Datum
23 september 2018
Functie naam
Coordinator
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,7 FTE
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Haarlem
Aanvang functie
01-09-2018
Loon indicatie
n.v.t.
Organisatie
Haarlem Bijdeles
Website

Wij zijn op zoek naar een vestigingsmanager voor één van onze locatie in Haarlem, het plezier om met kinderen te werken en ze te zien groeien staat voorop.

Functieomschrijving vestigingsmanager
Wij van Haarlem Bijdeles zijn op zoek naar een nieuwe collega in het schooljaar 2018-2019!
Je bent het aanspreekpunt van de locatie. Je onderhoudt contact met de ouders, kinderen en docenten (indien nodig). Daarnaast zullen de dagelijkse werkzaamheden voornamelijk bestaan uit het begeleiden van de leerlingen. De belangrijkste taken die hieronder
vallen hebben betrekking tot het motiveren van leerlingen, het aanbrengen van structuur, de leerlingen uitdagen om op zoek te gaan naar hun kwaliteiten en ‘leren leren’.

Wat zoeken wij?
Iemand die het leuk vindt om op een persoonlijke manier met de leerlingen aan de slag te gaan en zijn/haar kennis over te brengen; die sociaal vaardig is en initiatief wil nemen; en
die bij voorkeur woonachtig is in Haarlem, of het niet erg vindt om naar Haarlem te reizen. Ervaring met lesgeven, bijles of huiswerkbegeleiding is geen vereiste, maar natuurlijk wel een pré.
Wij zoeken iemand voor 4-5 dagen in de week. De werktijden zijn voornamelijk van in de middag maar overige randzaken kunnen op eigen tijd worden ingepland.
Is dit iets voor jou? Mail ons dan je cv en laat ons weten waarom dit bij je past.

Bedrijfsprofiel
Haarlem Bijdeles is een jonge en innovatieve organisatie die haar eigen kijk heeft op het onderwijs. Het bedrijf(je) is groeiende en biedt leuke uitstapjes naast het onderwijzen van leerlingen.
Door met de leerling op hetzelfde level te komen werken wij aan het zelfvertrouwen, wat in onze ogen de sleutel tot succes is. Inmiddels zijn er 6-8 docenten en kom je te werken in een leuk team.
 

Functie-eisen
Hbo of wo opleiding afgerond of aan het volgen.
Affiniteit met kinderen, leren en jezelf ontwikkelen.
Ervaring in of met het onderwijs is een absolute pré.
De focus ligt op Leren Leren en individuele begeleiding.
Het ervaren en zien dat kinderen groeien van de begeleiding
maakt het werk ontzettend waardevol.

Wat kunnen wij bieden?
Een prettige, ontspannen en flexibele werkomgeving waar de leerlingen centraal staan; waar je jezelf kan ontwikkelen op het gebied van vakkennis, het lesgeven en het persoonlijke contact met scholieren van verschillende leeftijden; en waar je een bepalende
factor bent in de ontwikkeling van de leerlingen.
Salaris op basis van 24-32 uur per week. Werktijden van 13u tot 18:30.
Salaris is bespreekbaar.
 

Wij streven naar een persoonlijke band met elke leerling. Dit maakt de bijlessen en huiswerkbegeleiding van Haarlem Bijdeles persoonlijk, prettig en succesvol. Het zorgt er namelijk voor dat blokkades worden besproken en dat het kind oprechte interesse ervaart aangaande zijn persoonlijkheid. Onze ervaring is dat wanneer leerlingen zich gewaardeerd voelen, er tijd voor ze wordt gemaakt er blokkades wegvallen. Als jonge docenten weten wij vaak goed waar de leerlingen doorheen gaan. Wij maken de ontwikkeling van dichtbij mee en houden de ouders op de hoogte van de vorderingen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.