Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Waar is Annabel m/v?
Toegevoegd op
24 augustus 2018
Eind Datum
30 september 2018
Functie naam
Invaldocent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,21 - 1,0
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Schiedam
Aanvang functie
1-8-2018
Loon indicatie
LA/LB
Organisatie
Stichting voor Interconfessioneel en Katholiek Ond
Website

Stichting voor Interconfessioneel en Katholiek Ond uit Schiedam zoekt een Waar is Annabel m/v? per 1-8-2018

Wie is Annabel?
Annabel is onze nieuwe vaste inval-leerkracht op school. Annabel heeft geen eigen klas, maar wordt ingezet op de kortdurende vervangingen op één of twee scholen, afhankelijk van de betrekkingsomvang.
Annabel heeft alleen lesgevende taken. Om de beschikbare uren zo optimaal mogelijk te benutten, vragen we Annabel haar uren behorende bij haar betrekkingsomvang over zoveel mogelijk dagen te verdelen en flexibel te zijn. Annabel hoeft dus niet tot 17.00 uur
op school aanwezig te zijn voor andere taken na de lessen. Zij/hij kan na de les naar huis.
Annabel is als leerkracht in (vaste) dienst van SIKO op een ‘eigen school’. Dit is dus een andere constructie dan de huidige inval via de vervangingspool van MCPO Rijnmond. Je maakt vast deel uit van onze teams en bent daar eerste hulp bij inval.
In het geval er een dag niet vervangen hoeft te worden is, ondersteun je de leerkrachten op school.

PABO-gediplomeerd

Startende leerkrachten krijgen bij SIKO gedurende drie jaar een begeleidingstraject aangeboden bestaande uit intervisie, workshops en coaching.

SIKO, omdat elk kind bijzonder is!

SIKO biedt onderwijs én opvang aan kinderen van 2,5 tot 12 jaar op 11 basisscholen in Schiedam en Vlaardingen. De scholen vormen samen SIKO en maken binnen SIKO hun eigen verschil, allen vanuit een katholieke en interconfessionele grondslag.

Ons onderwijs past bij onze kinderen en bij de wijk waarin de school staat. We vinden het belangrijk dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen, zodat ze succesvol kunnen zijn in hun wereld van nu en straks. Zorg, respect, vertrouwen en samenwerking zijn daarbij onze kernwaarden.

SIKO werkt daarnaast ook aan een krachtig personeelsbeleid waardoor het voor leerkrachten aantrekkelijk is bij SIKO te werken en we het onderwijsaanbod kunnen continueren. Leerkrachten worden gestimuleerd zich te blijven ontwikkelen.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.