Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
WD103 docent PIE 1 FTE met uitzicht op vaste baan
Toegevoegd op
15 augustus 2019
Eind Datum
15 september 2019
Functie naam
Electrotechniek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Valkenswaard
Aanvang functie
15-08-2019
Organisatie
Scholengemeenschap Were Di
Website

Scholengemeenschap Were Di uit Valkenswaard zoekt een WD103 docent PIE 1 FTE met uitzicht op vaste baan per 15-08-2019

Scholengemeenschap Were Di is een scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium te Valkenswaard. De school heeft ongeveer 2500 leerlingen en beschikt over vier gebouwen: havo/vwo, vmbo onderbouw, vmbo bovenbouw en sport. Were Di streeft ernaar, door het aanbieden van goed onderwijs en goede leerlingenbegeleiding in een plezierige en betekenisvolle omgeving, om haar leerlingen op maat voor te bereiden op examen, vervolgonderwijs en beroep.
Om een indruk te krijgen van onze school kunt u op de volgende link klikken of deze kopiëren in uw browserbalk: https://www.youtube.com/watch?v=Sjw87DnAsWQ

Scholengemeenschap Were Di maakt onderdeel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). Ons Middelbaar Onderwijs is een vereniging van ongeveer 35 scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant.

Wij zijn per direct op zoek naar een kandidaat voor de functie van:

Docent techniek (PIE)
(1,0 fte, schaal LB)

Het betreft een vacature voor de bovenbouw BK van de sector vmbo. Het betreft een vacature wegens eerste indiensttreding met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wij zoeken voor een techniekdocent met bij voorkeur specialisatie elektro- en installatietechniek en affiniteit met bouw, wonen en interieur. We zijn op zoek naar iemand die naast het lesgeven de onderwijsvernieuwingen binnen de sector vmbo mede vorm kan geven.

Functie eisen:
– 2e graads bevoegdheid (elektro)techniek, bij voorkeur PIE gecertificeerd.

Wij bieden:
Een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer;
De ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak;
Een functie in schaal LB met bijbehorende arbeidsvoorwaarden conform CAO OMO.

Inlichtingen:
Uw sollicitatiebrief en CV kunt u per email uiterlijk 15 september 2019 richten aan SG Were Di, t.a.v. de heer De Gier, rector. Deze sollicitatiebrief met cv stuurt u naar solliciteren@sgweredi.nl of solliciteren via uw account.
Voor meer informatie over de functie of de functieomschrijving kunt u terecht bij de heer N. van Limpt, hoofd stafdienst personeelszaken, tel.: 040-2074700.

SG Were Di is een school voor voortgezet onderwijs in Valkenswaard. De school herbergt, zoals u elders op de site uitgebreid kunt bekijken, alle schoolsoorten van VMBO tot en met Gymnasium.

SG Were Di heeft meer dan 2300 leerlingen, verdeeld over een groot aantal klassen en lesgroepen, waaronder 21 brugklassen. Er zijn ca. 250 leerkrachten werkzaam op SG Were Di.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.