Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
WD110 docent Klassieke talen vervanging zw.verlof
Toegevoegd op
24 september 2019
Eind Datum
6 december 2019
Functie naam
Klassieke talen
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Valkenswaard
Aanvang functie
24-09-2019
Organisatie
Scholengemeenschap Were Di
Website

Scholengemeenschap Were Di uit Valkenswaard zoekt een WD110 docent Klassieke talen vervanging zw.verlof per 24-09-2019

Scholengemeenschap Were Di is een scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium te Valkenswaard. De school heeft ongeveer 2500 leerlingen en beschikt over vier gebouwen: havo/vwo, Brugklas/WD3, vmbo 2-3-4 en sport. Were Di streeft ernaar, door het aanbieden van goed onderwijs en goede leerlingenbegeleiding in een plezierige en betekenisvolle omgeving, om haar leerlingen op maat voor te bereiden op examen, vervolgonderwijs en beroep.
Om een indruk te krijgen van onze school kunt u op de volgende link klikken of deze kopiëren in uw browserbalk: https://www.youtube.com/watch?v=Sjw87DnAsWQ

Scholengemeenschap Were Di maakt onderdeel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). Ons Middelbaar Onderwijs is een vereniging van ongeveer 35 scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant.

Wij zijn per 6 januari 2020 op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Docent klassieke talen Havo/Vwo
(0,8 -0,9 fte, schaal LB)

Het betreft een vacature voor de onder- en bovenbouw van de sector Havo/VWO in het eerste en tweede graads lesgebied wegens zwangerschapsvervanging t/m ongeveer 19 mei 2020.

Functie eisen:
• 1e of 2e graads bevoegdheid Klassieke talen.

Wij bieden:
Een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer;
De ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak;
Een functie met bijbehorende arbeidsvoorwaarden conform CAO OMO.

Inlichtingen:
Uw sollicitatiebrief en CV kunt u uiterlijk 6 december 2019 richten aan SG Were Di, t.a.v. de heer De Gier, rector. Deze sollicitatiebrief met cv stuurt u naar solliciteren@sgweredi.nl of u kunt solliciteren via uw account.

Voor meer informatie over de functie of de functieomschrijving kunt u terecht bij de heer N. van Limpt, hoofd stafdienst personeelszaken, tel.: 040-2074700.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SG Were Di is een school voor voortgezet onderwijs in Valkenswaard. De school herbergt, zoals u elders op de site uitgebreid kunt bekijken, alle schoolsoorten van VMBO tot en met Gymnasium.

SG Were Di heeft meer dan 2300 leerlingen, verdeeld over een groot aantal klassen en lesgroepen, waaronder 21 brugklassen. Er zijn ca. 250 leerkrachten werkzaam op SG Were Di.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.