Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
WD153 TOA 0,8 FTE ziektevervanging
Dienstverband
Toegevoegd op
6 november 2020
Eind Datum
31 december 2020
Functie naam
Technisch onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Valkenswaard
Aanvang functie
06-11-2020
Organisatie
Scholengemeenschap Were Di
Website

Scholengemeenschap Were Di uit Valkenswaard zoekt een WD153 TOA 0,8 FTE ziektevervanging per 06-11-2020

Scholengemeenschap Were Di is een scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium te Valkenswaard. De school heeft ongeveer 2500 leerlingen en beschikt over vier gebouwen: havo/vwo, Brugklas/WD3, vmbo 2-3-4 en sport. Were Di streeft ernaar, door het aanbieden van goed onderwijs en goede leerlingenbegeleiding in een plezierige en betekenisvolle omgeving, om haar leerlingen op maat voor te bereiden op examen, vervolgonderwijs en beroep.
Om een indruk te krijgen van onze school kunt u op de volgende link klikken of deze kopiëren in uw browserbalk: https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=rmsxCNU2XaE&feature=emb_logo

Scholengemeenschap Were Di maakt onderdeel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). Ons Middelbaar Onderwijs is een vereniging van ongeveer 35 scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant.

Per direct zijn wij wegens ziektevervanging op zoek naar kandidaten voor de functie van: Technisch Onderwijsassistent (TOA) (0,8 FTE, schaal 7)

Were Di is per direct wegens ziektevervanging op zoek naar een Technisch Onderwijsassistent (TOA). Als Technisch Onderwijsassistent, bent u samen met uw collega’s, verantwoordelijk voor de ondersteuning van de praktijkcomponent binnen de vakken scheikunde, natuurkunde en biologie in de onderbouw en bovenbouw, schoolbreed.
U verzorgt de practicumvoorbereiding en assisteert waar nodig docenten en leerlingen tijdens de practica. U beheert laboratoria, materialen en documentatie en draagt zorg voor het onderhoud van apparatuur. U voert regelmatig overleg met de andere TOA’s en betrokken vaksecties en u zorgt voor afstemming in de werkzaamheden. U voert afdelingstaken uit, bijvoorbeeld op het gebied van EHBO, veiligheid en milieu.

Functie-eisen:
– U hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding op het gebied van biologie, natuurkunde of scheikunde. Het is de bedoeling dat u op alle vakgebieden ingezet kunt worden.
– Accuraat, actief en proactief bij het organiseren en ontwikkelen van (contextrijke) practica;
– Affiniteit met ICT-toepassingen;
– Beschikt over goede communicatieve en coördinerende vaardigheden;
– Ervaring met bovenbouw van het voortgezet onderwijs op Havo/VWO niveau is een pre.

Arbeidsvoorwaarden:

De inschaling vindt plaats volgens het functieboek OMO als onderwijsondersteuner, salarisschaal 7 afhankelijk van opleiding en ervaring.

Wij bieden:
• Een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer;
• De ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak;
• Een functie met bijbehorende arbeidsvoorwaarden conform CAO OMO.
Interesse?

Uw sollicitatiebrief en CV kunt u uiterlijk 31-12-2020* via uw OMO account richten aan SG Were Di, t.a.v. de heer De Gier, rector.
*Indien wij voor de sluitingsdatum een kandidaat benoemen, wordt deze vacature eerder gesloten.
Inlichtingen:
Voor meer informatie over de functie of de functieomschrijving kunt u terecht bij de heer N. van Limpt, hoofd stafdienst personeelszaken, tel.: 040-2074700.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SG Were Di is een school voor voortgezet onderwijs in Valkenswaard. De school herbergt, zoals u elders op de site uitgebreid kunt bekijken, alle schoolsoorten van VMBO tot en met Gymnasium.

SG Were Di heeft meer dan 2300 leerlingen, verdeeld over een groot aantal klassen en lesgroepen, waaronder 21 brugklassen. Er zijn ca. 250 leerkrachten werkzaam op SG Were Di.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.