Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
We zijn op zoek naar een vastberaden docent !
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
12 november 2018
Eind Datum
12 december 2018
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Capelle aan den IJssel
Organisatie
DIT IS WIJS Rotterdam
Website

DIT IS WIJS Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een We zijn op zoek naar een vastberaden docent ! per

Voor een VSO in regio Rotterdam zijn wij op zoek naar AVO docenten binnen het Cluster 4 Onderwijs.

Het verzorgen van de algemene vakken en het begeleiden van de leerlingen behoren tot jouw taken. Daarnaast onderhoudt je nauw contact met de ouders/verzorgers van de leerlingen en weet jij een veilig leerklimaat te creëren.

Vind jij dat ieder kind waardevol is en talenten heeft? Ben jij de docent die kinderen met complexe gedragsproblematiek en hun ouders/opvoeders stimuleert om zelf de regie over hun leven te pakken.

Dat vergt passie, flexibiliteit, lef en doorzettingsvermogen. Heb jij affiniteit met deze doelgroep dan zijn deze leerlingen op zoek naar jou en solliciteer direct!

– Een relevante onderwijsbevoegdheid (2e graads en of pabo)
– Ervaring in het verzorgen van AVO lessen binnen het cluster onderwijs
– Affiniteit met de doelgroep
– Fulltime/Parttime beschikbaar

DIT IS WIJS biedt gratis trainingen, intervisies en workshops om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional en een persoonlijke coach die standby staat om jou te voorzien van tips & tricks. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding.
Je maakt aanspraak op de DIT IS WIJS voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen

DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.