Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Wendbare leerkracht BEWO (0,3 FTE)
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
12 november 2020
Eind Datum
12 december 2020
Functie naam
Vakleerkracht Gymnastiek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,3
Plaats
Amsterdam Zuidoost
Organisatie
Nellestein
Website

Wij zoeken een leuke en enthousiaste gymleerkracht, die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je bent een energieke, enthousiaste collega die gericht is op ontwikkeling van de kinderen, betrokken is bij de school en zichzelf wil blijven ontwikkelen.

Wij zoeken een leuke en enthousiaste gymleerkracht, die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je bent een energieke, enthousiaste collega die gericht is op ontwikkeling van de kinderen, betrokken is bij de school en zichzelf wil blijven ontwikkelen. De dagelijkse
gymnastiekonderwijsactiviteiten zijn jouw ding. Zo stimuleer je, naast beweging, ook de sociale vaardigheden bij de leerlingen. Je houdt de ontwikkeling van de leerlingen op jouw vakgebied zorgvuldig bij.

Nellestein
Openbare Daltonschool Nellestein is een grote school vlak bij de Gaasperplas. Op onze school bieden wij onderwijs aan 324 leerlingen. We hebben een voorschool, VVE en werken intensief samen met kinderopvang in ons eigen gebouw. Onze school staat in het hart
van het meest diverse stadsdeel van Amsterdam. Geen dag, geen groep, leerling of ouder is hetzelfde. Het team op onze school is een goede mix van ervaren, zeer ervaren en jonge leerkrachten. Behalve groepsleerkrachten zetten ook vakleerkrachten, onderwijsassistenten,
conciërges en een ouderconsulent zich in voor de leerlingen in onze omgeving.

Wat vragen wij?

  • in het bezit van het diploma vakleerkracht bewegingsonderwijs of ALO-diploma
  • onderwijsbevoegdheid binnen het primair onderwijs (essentieel!)

Jouw werkgever
Nellestein valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving.
Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Ook maken we met regelmaat studiereizen naar bijvoorbeeld Ghana en Suriname (ivm COVID 19 op dit moment niet uitvoerbaar).
Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao.

Als Stichting Zonova verzorgen we in Amsterdam Zuidoost voor ruim 5100 leerlingen het primair onderwijs. De stichting bestaat uit 20 scholen, waaronder een voor speciaal onderwijs. Er werken ruim 600 toegewijde onderwijsprofessionals om elke dag het verschil te maken voor de kinderen. De naam Zonova is een speelse samenvoeging van ZO (Zuidoost) en nova, wat een ster is die plotseling helderder wordt en langzaam in helderheid afneemt.

Als je je hart volgt, kom je op bijzondere plekken.
Als we samen gaan, komen we lichtjaren verder.
 
Wij zijn Zonova, dé stichting voor betekenisvol onderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.