Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Werken en opleiding Engels!
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
28 augustus 2018
Eind Datum
22 oktober 2018
Niveau
HBO
Functie naam
Engels
Provincie
Noord-Holland
Aantal uur per week
0,8
Organisatie
Randstad Onderwijs Vakschool
Aanvang functie
Per direct
Website
Plaats
Diemen

Randstad Onderwijs Vakschool uit Diemen zoekt een Werken en opleiding Engels! per Per direct

Dat er in het onderwijs een groot tekort is aan bevoegde docenten is ondertussen bij iedereen bekend. Er zijn veel mogelijkheden om een bevoegdheid te halen, van een vierjarige opleiding tot een volledige online studie. Dit biedt mooie kansen voor een
baan na jouw opleiding, maar wellicht wil je werk en leren combineren. Dit schooljaar begint Randstad Vakschool met het aanbieden van verkorte trajecten voor het behalen van een tweedegraads bevoegdheid of een PDG. Wellicht is dit wat voor jou!

WELKE TRAJECTEN BIEDT DE RANDSTAD VAKSCHOOL AAN?
* Nederlands 2e graads of PDG
* Engels 2e graads of PDG
* wiskunde 2e graads of PDG

Goed om te weten: de trajecten voor de tweedegraads bevoegdheid of PDG duren maximaal 2 jaar!
 

VOOR WIE IS DIT TRAJECT?
De Randstad Vakschool biedt verkorte trajecten aan voor de vakken Nederlands, Engels en wiskunde. Hoewel we dit traject in de toekomst voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk willen maken, zijn we op dit moment op zoek naar docenten die al een bevoegdheid
hebben in een ander vak maar een tweede bevoegdheid willen behalen (in maximaal twee jaar). Het traject is ook geschikt voor leerkrachten met een afgeronde pabo opleiding.

Om werk en leren te combineren verzorgen wij gedurende de opleiding een werkplek. Wij vragen hiervoor een beschikbaarheid van 0,8 fte, zodat je tijd hebt voor je studie. De studiebelasting is 10 tot 12 uur per week. Mocht je de voorkeur genieten om meer te
werken, is dit uiteraard wel bespreekbaar. Wij denken graag met je mee!

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN RANDSTAD VAKSCHOOL?
* De opleiding wordt (op een eigen bijdrage na) betaald door Randstad
* Wij garanderen een werkplek bij een school uit ons uitgebreide netwerk
* Goed salaris gedurende je opleiding
* Baan met toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden
* Persoonlijke begeleiding via Randstad Vakschool, want jouw ontwikkeling staat centraal!

BELANGRIJK OM TE WETEN
* Voor het tweejarige traject geldt een eigen bijdrage van €1.000,- Dit bedrag wordt middels een vast bedrag per periode ingehouden op het loon, je hoeft dit niet zelf in een keer te betalen.
* Om deel te kunnen nemen doorloop je een assessment

Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.