Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Wordt u Intern Begeleider op de leukste school van Blijdorp?
Dienstverband
Toegevoegd op
16 oktober 2019
Eind Datum
1 februari 2020
Functie naam
Intern begeleider
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 (evt uit te
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Loon indicatie
L11
Organisatie
De Margriet 
Website

De Margriet  uit Rotterdam zoekt een Wordt u Intern Begeleider op de leukste school van Blijdorp? per

Openbare Daltonschool De Margriet is per zo snel mogelijk op zoek naar een ervaren intern begeleider (functie L11, werktijdfactor 0,6 eventueel uit te breiden door middel van lesgevende taken naar een fulltime aanstelling). De taakstelling zal zich het komend schooljaar richten op de groepen 5 tot en met 8.
De schoolontwikkeling van De Margriet staat – naast een stevig basisaanbod – in het teken van opbrengst gericht werken (versterken kleine en grote onderwijscyclus), borgen van het daltononderwijs (o.a. de coöperatieve leerstrategieën van Kagan) en een passend aanbod aan onze meer- en hoogbegaafde leerlingen (specifiek schoolprofiel Passend Onderwijs).
Naast de verantwoordelijkheden voortkomend uit het zorgplan en de zorgkalender, bent u een zichtbaar aanspreekpunt voor ouders, teamleden en leerlingen (soms met vragen breder dan het ib-pakket). U heeft oog voor kansen en bedreigingen met betrekking tot de onderwijskundige ontwikkelingen op De Margriet, benoemt deze en pakt ze samen met ons aan.
Bent u binnenkort onze nieuwe intern begeleider? We zien uw sollicitatiebrief en curriculum vitae met veel belangstelling tegemoet. Wilt u kennis maken met onze leuke school, neem dan contact op met Joekjan Höweler (directeur) en maak een afspraak voor een rondleiding of informatief gesprek.
joekjan.howeler@demargriet.nl

Nadere informatie en solliciteren:
Wilt u kennis maken met onze leuke school, neem dan contact op met Joekjan Höweler (directeur) en maak een afspraak voor een rondleiding of informatief gesprek.
 joekjan.howeler@demargriet.nl

Komt u werken op de leukste school van Rotterdam Blijdorp? 
 
Openbare Daltonschool De Margriet is zoals de naam het al zegt een daltonschool. Kiest u voor De Margriet, dan kiest u ook voor de daltonvisie. Op onze internetsite staat een animatie waarin we onze visie visualiseren. We zijn een echte "ons-kent-onze" buurtschool in de gezelligste wijk van de wereldstad Rotterdam, de wijk Blijdorp. We hebben een zeer gevarieerd team: oud, jong, man en vrouw. Samen met onze betrokken ouders, proberen wij elke dag weer het verschil te maken voor onze fantastische leerlingen.
 
Benieuwd…neem contact op om sfeer te komen proeven. Is het niet in relatie tot deze vacature, dan bent u ook van harte welkom met het oog op de toekomst.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.