Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Zelfstandige medewerker leerling administratie, VMBO Amsterdam Sloten, 0,8 -1,0 fte
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
24 september 2019
Eind Datum
23 november 2019
Functie naam
Administratief Medewerker
Niveau
HBO
Aantal uur per week
8,0 - 1,0 FTE
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Loon indicatie
schaal 6
Organisatie
Wellantcollege Sloten Amsterdam
Website

Wellantcollege Sloten Amsterdam uit Amsterdam zoekt een Zelfstandige medewerker leerling administratie, VMBO Amsterdam Sloten, 0,8 -1,0 fte per

De wereld om ons heen verandert in een razendsnel tempo. Klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier zijn grote en dringende vraagstukken voor onze planeet. Technologie, digitalisering en robotisering bieden mogelijke oplossingen. Internationaal – van bedrijfsleven tot overheid tot wetenschap – groeit de behoefte aan een nieuwe generatie vakmensen die de wil, kennis en vaardigheden hebben om ons leven en onze leefomgeving te verbeteren. Nederland loopt hierin voorop als kweekvijver van talent. Welkom bij Wellant! Met 175 opleidingen, 30 locaties en 4800 stagebedrijven in binnen- en buitenland staan onze 1300 docenten en medewerkers klaar om de aanstormende generatie vakmensen een plek in die nieuwe samenleving te geven. Wellantcollege is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier. Met een soepele doorstroom tussen beide opleidingen. Wij staan voor modern, gevarieerd onderwijs: van koken tot urban green development, en van gezonde dieren tot watermanagement. Met alle aandacht voor de persoonlijke groei en talenten van iedere leerling en student. Met kleinere scholen, waar iedereen elkaar kent en bedrijfsleven, regio en ouders actief samenwerken. En met een veelzijdige aanpak, waarin docenten, studenten en leerlingen samen die nieuwe wereld van nu en morgen verkennen en verbeteren. Wellant. Welbewust beter.

Voor onze locatie VMBO Amsterdam Sloten zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker leerling administratie.

Wellant vmbo Sloten is een kleine school met ongeveer 400 leerlingen waarbij bijna iedereen elkaar kent. De leerlingenpopulatie geeft een goede afspiegeling van de lokale multiculturele bevolking. Wellant vmbo Sloten staat voor modern, gevarieerd onderwijs in een kleinschalige, veilige leeromgeving. Als kweekvijver van talent wil Wellant vmbo een bijdrage leveren aan actuele thema’s als klimaat, voeding en welzijn voor mens en dier. Onze vakken hebben dan ook te maken met natuur, mens en dier. Leerlingen werken met wisselende thema’s, zodat zij kunnen ontdekken waar hun talent en passie ligt. Op Wellant vmbo Sloten leert men uit boeken, van elkaar maar ook met een iPad. Zo kan er nog beter gekeken worden naar wat de leerling nodig heeft om te ontwikkelen. Want oog voor iedere leerling en de persoonlijke groei staat voorop.

Jouw profiel

Wij zoeken een medewerker planning en interne organisatie, die:

 • Beschikt over MBO+ werk- en denkniveau
 • Zeer geroutineerd is en ervaring heeft met leerlingenadministratie op een middelbare school, waarbij ervaring met magister en/of een VMBO een duidelijke pre is.
 • Beschikt over vaktechnische kennis van administratieve procedures en een administratieve duizendpoot is.
 • Beschikt over goede computervaardigheden
 • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en medewerkers, ouders en leerlingen vriendelijk en duidelijk te woord kan staan.
 • Kan multi-tasken, gestructureerd is en overzicht blijft houden in de hectiek binnen de organisatie. Kortom iemand die het hoofd koel weet te houden.
 • Proactief is en efficiënt kan werken.
 • Kan samenwerken in een team, maar ook probleemloos zelfstandig aan de slag gaat.
 • Gewend is om verantwoordelijkheid te dragen en in staat is op een goede wijze werkzaamheden te prioriteren.
 • Die het leuk vindt kritisch te kijken naar bestaande werkwijzen en in staat is eventuele verbetervoorstellen te doen en deze dan ook door kan voeren.
 • Die denkt in oplossingen en kansen.
 • Beschikt over een opgeruimd karakter en die zichtbaar plezier heeft in het werk.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden zijn onder meer:

 • Verzorgen van de volledige leerlingenadministratie in Magister
 • Proactief verzamelen van data die nodig is voor een up to date leerlingenadministratie
 • Contact onderhouden met medewerkers, ouders en leerlingen over administratieve zaken.
 • Verzorgen van de correspondentie naar ouders en leerlingen.
 • Verzorgen van bestellingen (voor leerlingen en collega’s) en de daarmee gepaard gaande financiële administratie. Alsmede informatie hierover verstrekken.
 • Bieden van administratieve en organisatorische ondersteuning aan de examencommissie
 • Bieden van administratieve en organisatorische ondersteuning bij interne projecten
 • Bieden van ondersteuning bij facilitaire zaken, waaronder sleutelbeheer en kluisjesbeheer.

Bijzonderheden

 • Functieomvang: 0,8 – 1,0 FTE
 • Startdatum: zo spoedig mogelijk
 • Ervaring met het werken in Magister op een VMBO school is een groot pré

Wat bieden wij

Op de functies bij Wellantcollege is de cao MBO van toepassing. Deze functie is ingeschaald in schaal 6. Wellantcollege heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden. Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Wellantcollege? Kijk dan onder Arbeidsvoorwaarden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.