Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Zwaluw groepsleerkracht groep 4
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
19 november 2020
Eind Datum
31 december 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5750
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Leiden
Aanvang functie
1 januari 2021
Organisatie
Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden PO
Website

Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden PO uit Leiden zoekt een Zwaluw groepsleerkracht groep 4 per 1 januari 2021

Groepsleerkracht L10 groep 4 (0,5750 fte)
De Zwaluw
“Vliegen op eigen kracht”
 
 
Het betreft een vervangings-vacature per 1 januari 2021 op PC Basisschool De Zwaluw, Leiden, voor onbekende duur. De omvang van de benoeming is 0,5750 fte (woensdag, donderdag en vrijdag).
Indien de vervanging afloopt voor de zomer, dan zijn er bij onze 15 basisscholen volop mogelijkheden voor andere vervangingen of vacatures voor het nieuwe schooljaar.
 
PC Basisschool De Zwaluw is één van de basisscholen van SCOL en staat in de wijk Stevenshof in Leiden. De school heeft 8 groepen met ongeveer 180 leerlingen.
De Zwaluw is een school waar ieder kind de kans krijgt om zich optimaal te ontplooien en te ontwikkelen. Een school waar van en met elkaar leren belangrijk is.
 
Het team van De Zwaluw is ervaren, gemotiveerd en betrokken. Ons onderwijs wordt vanuit de volgende pijlers vormgegeven: veilig klimaat, leren centraal, identiteit en adaptief onderwijs.
Speerpunten voor dit schooljaar zijn: EDI en werken met blokplanningen waardoor je de kleine HGW cyclus zo inzet, dat je de leerlingen op de voet volgt. De Kanjertraining is een onderdeel van ons aanbod.
 
Wij zoeken een enthousiaste, initiatiefrijke leerkracht die kinderen kan uitdagen en ondersteunen in hun ontwikkeling. We verwachten dat je voor een veilige leeromgeving zorgt en dat de kinderen de gelegenheid krijgen om positieve leerervaringen op te doen.
Je staat open voor leren van en met je collega’s.
 
Ben je een enthousiaste professional die ons team tijdelijk wil komen versterken en beschik je over het volgende profiel:

  • Je bent in bezit van een Pabo-diploma;
  • Je hebt affiniteit met de middenbouw;

 
Dan ben jij degene die wij zoeken!
 
Voor meer informatie over de vacature en inhoud van de functie kun je contact opnemen met Annemieke de Leeuw (directeur) Tel: 071-5722675 of via mail
directeur@dezwaluwleiden.nl.
Voor meer informatie over de school kun je kijken op
www.dezwaluwleiden.nl
.
Wil jij onze nieuwe collega worden, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.  Alleen reacties via Meesterbaan (www.Meesterbaan.nl) kunnen in behandeling worden genomen.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

SCOL (Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden) biedt primair en voortgezet onderwijs aan. Wij staan voor een breed onderwijsaanbod waarin iedere leerling zijn talenten kan ontdekken en ontwikkelen. Ons onderwijs is van hoge kwaliteit en gestoeld op de christelijke traditie. Onder SCOL vallen negen rooms-katholieke basisscholen en zes protestants-christelijke basisscholen in Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude en het Bonaventuracollege en het Visser ’t Hooft Lyceum. Elke school geeft zelf vorm aan een herkenbare eigen én onderwijskundige identiteit, die wordt vormgegeven door professionals. Goed leren, goed leven en goed samenleven staat bij ons centraal. Hoe we dat doen lees je in onze strategische koers 2018-2022 via https://www.scoleiden.nl/strategischekoers-scol.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.